Thuis

Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

China Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd certificaten
China Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd certificaten

——

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd
Bedrijfverschijning Fabriekshoek De bureaubouw Certificaat De Zaal van de hoogspanningstest de workshop van de disconnectorschakelaar de workshop van de disconnectorschakelaar schommelings remworkshop schommelings remworkshop schommelings remworkshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 100~250
Jaarlijkse omzet : $17,364,156-$20,744,408
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : < 10%

Werd Elektrisch de Toestellenco. van Hangzhouyongde, Ltd opgericht in 1993. Als onderneming hoog-nieuw-technologie in Zhejiang-provincie, is het ongeveer 15 kilometers van het gebied van de binnenstad.

 

Ons Bedrijf is één van de geadviseerde modelbedrijven voor de de nationale bouw en transformatie van het machtsnet. Wij specialiseerden ons in productie van 0.22-500kv-metaaloxideremhaak allerhande en toepassingen en openlucht het losmaken 10-252kv schakelaar met hoog voltage.

 

Momenteel, stelt ons bedrijf 180 Personeelsleden, met 23 technisch-getiteld en 15 hogere technische titelhouders tewerk, die een hoge norm wetenschappelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam organiseren. Elk jaar investeren wij vele onderzoeksfondsen voor nieuw productontwikkeling en het verwerven van geavanceerd productie en het testen materiaal elke maand.

 

Door het ontwikkelen van nieuwe generaties van high-tech producten, handhaven de technologie en het productieniveau een belangrijke positie in het nationaal niveau.

 

Pas ontwikkelde GW37, GW38-reeks openlucht het losmaken schakelaar is met hoog voltage bewezen door autoriteiten, die ideale werkende resultaten en gewonnen goed lof van gebruikers heeft bereikt.

 

Ons bedrijf heeft een verscheidenheid van CNC materiaal van meer dan honderd eenheden. In 2001, ging ons bedrijf de ISO9001-kwaliteitscontrole over, en in Augustus keurde 2010 zich aan de ISO9001-2008-versie van reinspection goed.

 

De jaarlijkse productiecapaciteit van het bedrijf is ongeveer Zestien miljoen U.S-Dollar, met goed uitgeruste middelen van inspectie voor grondstoffen en gekochte vervangstukken. Elke procedure in het productieproces is onder strikte controle en supervisie. Het de inspectiemateriaal en instrumenten zijn geavanceerd en betrouwbaar wat effectief onze productkwaliteit waarborgde.

 

Yongde bezit het kwaliteitsbeleid van het zijn de ‚technische voorloper, opperst in kwaliteit, suprematie van klanten, en het innovatieve vorderen‘, zodat onze producten en diensten met succes onze gebruikers tevredenstelden. Wij heten warm vrienden en klanten van huis welkom en in het buitenland om voor uitwisselingen en bedrijven te contacteren. Wij stemmen in ook met terugkoppeling van onze gebruikersgemeenschappen.

Contactgegevens
Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Matt

Fax: 86-571-58837610

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)